Elektriciteit Van den Abeele uit Melle, dé elektricien met 5 unieke service garantiesDat zeg ik niet zelf, maar wel mijn klanten! 

Lees de reacties van klanten of check de beoordelingen op onze Facebook pagina

Reviews op Google

Zoé Claeys

5 out of 5 stars

Beoordeeld 4 maanden geleden

Vriendelijke en professioneel. Er was een vlotte en duidelijke communicatie. De werken werden erg proper en correct uitgevoerd.

Vik V

5 out of 5 stars

Beoordeeld 4 maanden geleden

Vlot afgesproken en alle werken heel goed uitgevoerd!

Marijke Demol

5 out of 5 stars

Beoordeeld 10 maanden geleden

Kwaliteit primeert. Zeer stipt. Correct en klantvriendelijk contact. Echt tevreden over professionele aanpak! Een aanrader.

Tim Vanspeybroeck

5 out of 5 stars

Beoordeeld 11 maanden geleden

Heel erg tevreden over uitgevoerde werken. Heel duidelijk en correct m.b.t. wanneer de werken zouden uitgevoerd worden en de prijs.

Effi Van den Heede

5 out of 5 stars

Beoordeeld een jaar geleden

We zijn zeer tevreden. Wim is iemand die heel correct te werk gaat. Komt zijn afspraken na en is altijd stipt. Eerlijke en correcte prijzen. Een echte aanrader!

Reviews op Facebook

Kris Volckaert
Kris Volckaert Beveelt Wim aan Beoordeeld 4 months ago

Perfecte service & vakmanschap!

Marie-Christine Vervust
Marie-Christine Vervust Beveelt Wim aan Beoordeeld 6 months ago

komt stipt de afspraken na, geen probleem om nog iets extra te doen (omdat wij een zekeringkastje over het hoofd gezien hadden), heel tevreden over de service !

Dimitri De Vliegher
Dimitri De Vliegher Beveelt Wim aan Beoordeeld 12 months ago

klant vriendelijk en heeft nog een plaatsje vrij gemaakt in zijn volgeboekte agenda om onze elec. verwarming te komen herstellen zodat we niet in de koude moeten zitten met dank daarvoor

Kathleen Beeckman
Kathleen Beeckman Beveelt Wim aan Beoordeeld one year ago

👍👌 Ik kan iedereen Wim aanraden!

Mark Velghe
Mark Velghe Beveelt Wim aan Beoordeeld one year ago

Correcte en eerlijke service.

Geert Rombaut
Geert Rombaut Beveelt Wim aan Beoordeeld one year ago

Zeer tevreden over het werk van Wim: duidelijke en correcte offertes, afspraken worden nagekomen, vakkundig werk en alles wordt pico bello achtergelaten. Zeker een aanrader.

Kevin Davina Hamelinck
Kevin Davina Hamelinck Beveelt Wim aan Beoordeeld one year ago

prima werk geleverd! En vriendelijk!

Dirk Vandamme
Dirk Vandamme Beveelt Wim aan Beoordeeld 2 years ago

Onze elektriciteitskast vervangen op een vakkundige manier. Een en al vakwerk. Bedankt !!!

Silke Nauwelaerts
Silke Nauwelaerts Beveelt Wim aan Beoordeeld 2 years ago

Prima werk geleverd, bedankt Wim!

Christine Marchand
Christine Marchand Beveelt Wim aan Beoordeeld 3 years ago

Wij zijn meer dan tevreden over het werk dat Wim heeft geleverd! Hij werkt rustig en nauwgezet en zoals hieronder al vermeld: de timing klopt!

Lander Buyse
Lander Buyse Beveelt Wim aan Beoordeeld 3 years ago

Zeer goeie vakman! Stipt, correcte offerte, secuur in zijn werk en zeer klantvriendelijk! 100% aan te raden!

Yvette De Mulder
Yvette De Mulder Beveelt Wim aan Beoordeeld 3 years ago

Zeker 5 sterren waard ! Wim is een echte vakman. Prima service, nette afwerking, punctueel in zijn afspraken. Zeer tevreden. Een echte aanrader !

Nicolas Dubois
Nicolas Dubois Beveelt Wim aan Beoordeeld 3 years ago

Zeer tevreden blikken we terug op de uitgevoerde werken. Een correcte offerte werd nageleefd. Steeds zeer nette werkvloer zowel tijdens als na de werkzaamheden. Oog voor detail en grote flexibiliteit. En dan nog iets heel belangrijk: TIMING !!! Deze was ook op en top, wat we in deze sector niet...

Olivier Swyngedouw
Olivier Swyngedouw Beveelt Wim aan Beoordeeld 3 years ago

Wim is een toegewijd vakman! Duidelijk, begripvol, geduldig, uiterst bekwaam, minitieus (al vind ik zijn laserlijn nét iets te breed :D) en punctueel.

Hans Kindermans
Hans Kindermans Beveelt Wim aan Beoordeeld 3 years ago

Charlotte Ryheul
Charlotte Ryheul Beveelt Wim aan Beoordeeld 4 years ago

Heel tevreden ! Goed advies en correcte service. Zeker voor herhaling vatbaar!

Krystle Gaul
Krystle Gaul Beveelt Wim aan Beoordeeld 4 years ago

Sinds de offerte een uitstekende service gekregen met veel en duidelijke uitleg rond de nodige werken. Daarnaast ook voldoende keuzemogelijkheid om extra opportuniteiten in de offerte te laten opnemen. Een goede communicatie tijdens de werken en mooie afwerking en opruiming. Zeker een aanrader voor...

 

 

Deze website gebruikt technische en analytische cookies. Door onze site te gebruiken geef je de toelating om deze cookies in uw browser te plaatsen.